Den här sajten använder cookies OK, JAG ACCEPTERAR COOKIES Mer information >
http://financialevenings.se/http://www.onoteratlistan.se/YouTube

Tre bolag presenterads under FINANCIAL EVENINGS i maj

Power & Tower Holding AB (publ) borrar vid nedläggning av fiberkabel med teknik hämtad från olje- och gasindustrin. Bolaget genomför en spridningsemission i juni månad i år till rabatterat aktiepris inför börsnoteringen på NGM MTF i september månad. Bolaget använder en borrningsteknik för fiberkablar i stadskärnor och tättbebyggda områden istället för att gräva upp gator och torg för att lägga ner kabeln. Förfarandet med denna typ av borrning kommer från tekniken att borra horisontellt efter gas och olja. Särskild maskin är framtagen för denna typ av borrning för fiberkabel för kommunikation. Denna typ av borrning för fiberkabel existerar knappt i Europa och därav kommande förvärv av bolag i Sverige och England. Kostnaderna minskar dramatiskt med denna nya teknik, särskilt i tätbebyggelse. Bolaget omsätter i dag 2,7 miljoner dollar enbart i USA med en marginal om 15%. Titta hur man gör i USA:
Presenteras av Ingemar Sekund, VD

Adescare International AB (publ) är ett företag som ägnar sig åt produktion, distribution, internationell försäljning och marknadsföring av kosmetiska och kosttillskotts-produkter inom Skönhet & Hälsa. Bolaget har ett brett sortiment av egna varumärken, exklusiv distribuering och ledande märken av parfymer, kosmetik, skönhetsprodukter, hårvårdsprodukter, och kosttillskott. Bolaget finns på marknader i Spanien, Sverige, Storbritannien och andra europeiska länder. Inom kort utökas sortimentet med världsunika produkter inom hudvård. Bolaget är mycket lönsamt och kommer att noteras för att expandera med flertalet nya produkter. Ägarna har arbetat i årtionden inom sektorerna läkemedel och kosmetika. Finns svenska delägare i bolaget. Skall noteras i höst.
Presenteras av Gustav Kamperman, VD

Axelerar Investment AB (under namnändring från C2 Capital AB)  grundades år 1993. Bolaget kommer erbjuda sin expertis och kunnande till att lista bolag på svensk, europeisk börs samt amerikansk marknadsplats så kallade IPO:er.  Ordnar finansiering i första skedet från allmänhet och andra finansieringsalternativ i Europa. Bolaget måste noteras för att kunna erbjuda fullständig lösning till institutionella investerare. Enbart bolag som har ”proof-of-concept” och positiva kassaflöden accepteras för notering. Marknadsplatser i Stockholm, Stuttgart samt OTC-QX i New York. 
Presenteras Av Ben Hedenberg, Arithmos Capital Management Limited